Oroszlános kis falikút


elfelejtett jelszó
Oroszlános kis falikút
Oroszlános kis falikút

A terméket már nem forgalmazzuk!

Forgalmazás kezdete:  2014-07-28
Forgalmazás vége:  2016-07-14
termék leírás
vásárlói vélemények
érdeklődés
Oroszlános kis falikút (magasság 50cm, szélesség 20cm, tál szélessége 25cm, súly 15kg) Bézs, terrakotta, mohazöld, barna és szürke antik színben rendelhető. A képeken Oroszlános kis falikút termékünk barna és terrakotta színben látható. Csap nélkül kapható, üzleteinkben a hozzá illő rézcsap is megvásárolható. A magyar műkő termék nagyon népszerű. Sokféle igényt képes kiszolgálni. Cégünk kiváló termékek sorát kínálja Önöknek neves hazai kőfaragó mesterek műhelyeiből! Kertjébe visszük a magyar műkőgyártás kerti remekműveit! Fagyálló és színtartó falikutak magyar műkőből. Ha Ön szépíti, átalakítja kertjét tekintse át magyar műkő falikút kínálatunkat! Megbízható minőség és sokféleség, amit ajánlunk. Ezek a magyar műkő termékek bármilyen környezetben elhelyezhetők, ahol a kő és a növény harmóniája emelni tudja a hely esztétikumát és javítani az ott megforduló emberek közérzetét. Színválasztékunk is garantálja a műkő falikút sokoldalú beilleszthetőségét.
© 2006-2011 Átrió - az oldalon feltüntetett árak forintban értendődnek és tartalmazzák az áfát!
Peter Trans 2000 Kft - cím: 2337 Délegyháza, Kéktó sétány 130. adószám:11391643-2-13 cégj: 13-09-171924
A műkő egy mesterséges beton, amely esztétikailag, tapintásra és időállóságra kimagaslik a normál betonhoz képest. Történetét tekintve az egyik legkorábbi műkő az ún. Coade-kő volt, melyet Eleanor Coade (1733-1821), egy brit üzletasszony talált fel és tett népszerűvé. Alapjaiban véve egy kiégetett kerámiáról van szó, amit legelőször 1769 és 1833 között árultak. Később 1844-ben Frederick Ransome szabadalmaztatta saját szilikátkövét, új utat nyitva a műkőgyártásnak. Az általa levédett műkő homok, őrölt kovakő és alkinek (azaz acetilén-szénhidrogének) keveréke volt.

A mai modern műkövek java már cement felhasználásával készül. Kötőanyagként ezek közül is fehér cement felhasználásával, amelyet pépesített formában a színes kőőrlemény közé helyezünk el. Természetesen a fehér cement színezhető; a műkő színes változatokban is gyártható. A cementalapú műkő kőzúzalékot és kőport tartalmaz, erős cementtel kötésben, valamint adalékanyagokkal erősítve. A nagyobb kopásállóság és fagyállóság elérése érdekében mindemellett gyakran tömöríteni szokták. Ez általában a következőképpen történik: géppel préselik a keveréket, majd gyorsszárító kamrában megszárítják; vagy sablonokba töltve rázóasztalon is tömöríthetik.

Felhasználását tekintve az élet szinte bármely területén megtalálható a mindennapok során. Az ilyen műkövet használják többek között szabadtéri burkolásra (térkő); de készülhet belőle korlát, párkány, könyöklő, lépcső, lábazat, oszlop, vázák, művészi kivitelű szobrok, vagy egyéb díszítők. Sírkövek készítése során is gyakran használnak műkövet. Anyagának felületét tekintve éppen ezért a durván csiszolttól a fényezett kivitelig teljes szélességben terjedhet. Ezek elérése érdekében számos módszer alkalmazható, például az úgynevezett stokkolás, mely révén a kívánt felület érdesebbé tehető, és az esetleges csúszás megelőzhető (ezt a technikát lépcsőknél bevett gyakorlat alkalmazni).

A műkövek egyik legkedveltebb mai felhasználási módja a falikutak. Ezen termékek reneszánszukat élik a 21. században. Házak, kerítések egyhangú falfelületeit megtörik, mindemellett a víz látványa is nyugtató hatással van az emberre. A kerti falikút rendkívül kedvelt berendezési tárgya a télikerteknek is, ráadásul nemcsak díszít, hanem praktikus berendezési tárgy is, hiszen a kerti törpékkel és szobrokkal szemben esztétikai mellett funkcionális szerepük is van.

Cégünk kerti falikút kínálatának minden darabja fagyálló műkőből készül. Az üres falfelületek nem csak a lakásban kínálnak lehetőséget a díszítésre. Az üres kert falait díszítse falikúttal és tegye kertjét egyedivé és széppé! Sokan nem tudnak kertjükben szökőkutat, csobogót elhelyezni, mert nincs elegendő szabad helyük, vagy idejük azok karbantartására. Nekik ajánljuk műkő falikútjaink széles választékát, melyek kisebb kertekben is előnyösen mutatnak. Kerti műkő kútjaink az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak, hiszen nem csak fagyállóak, de felhasznált keverékeink strapabíróak, melyek révén a viharos szelek és a hőmérséklet ingadozása sem tehet kárt bennük. Ennek eredményeként az általunk készített kerti falikút télen-nyáron díszíti kertjét.

Kérjük, tekintse meg műkő falikút kínálatunkat az oldal tetején! Az Átrió kert több mint húszféle falikút modellel áll rendelkezésére, melyek közül bizonyosra vesszük, hogy számos termékmintánk elnyeri majd tetszését! Több éves szakmai tapasztalatunk a garancia arra, hogy Ön profi és gyors munkát kap bárhol és bármikor az ország területén. Biztosan állítjuk, hogy kivitelezésünk minőségében nem fog semmilyen problémát sem találni! Amennyiben kérdése van bármelyik termékünkkel kapcsolatban, ne habozzon: keressen fel minket személyesen az ország több pontján, vagy hívjon az oldal tetején található telefonszámok egyikén.

Magyarországon neves kőfaragó mesterek, műhelyek dolgoznak műkővel. Ez az anyagfajta számos előnyös tulajdonsága miatt kedvelt a hazai műköves iparágban. Ilyenek a hosszú élettartam, a fagyállóság, a megmunkálhatóság – mindez széles termékpaletta gyártását teszi lehetővé. Elsősorban olyan divatos magyar műkő termékcsoportokról van szó, amelyek bármely hazai kertbe, parkba beilleszthetők. Ha Ön magyar műkő terméket vásárol, nem kell aggódnia a változékony időjárás szeszélyei miatt, hiszen választott terméke – például egy magyar műkő virágláda – bírja az ilyen szélsőségeket, és fagyálló mivolta miatt a benne tárolt növényt is képes védeni.

Ha végignéz honlapunkon, vagy netán ellátogat üzleteink valamelyikébe, azonnal látni fogja, hogy cégünk műkő termék kínálata nagyon gazdag és változatos. Vázák, kaspók, virágtartók, kerti grillek, szalonnasütők, szökőkutak, járólapok, támfalak, kerti bútorok, díszítő alkotások, szobrok, domborművek mind megtalálhatók nálunk – és mindez kiváló magyar műkő termék, megbízható magyar mesterek műhelyeiből. Ráadásul ez a termékpaletta képes a folyamatos bővülésre – megfigyelhető tendencia ugyanis, hogy újabb és újabb kollekciók kerülnek ki a gyártóktól. Alapvetően a természetesség és a praktikusság a kulcsszó a magyar termék vonalon. Ezeket be lehet csempészni valamennyi stílusba.

Cégünk kiváló termékek sorát kínálja Önnek neves hazai kőfaragó mesterek műhelyeiből! Kertjébe visszük a magyar műkőgyártás remekműveit – legyen az fagyálló, színtartó, kopásálló magyar műkő virágláda, lámpa, vagy járólap. Támogassa a mindig magas színvonalat biztosító magyar gyártókat, és süssön kertjében magyar műkő grillen! Ha pedig netalán egy magyar műkő virágláda vagy más kerti díszítőelem lenne az, amit választ, mi garantáljuk, hogy egészen biztosan elégedett lesz vele!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az oldalon feltüntetettektől.
A termék véleményezéséhez, a termékre történő alkudozáshoz és a termék kosárba rakásához (vásárláshoz) csak regisztrált látogatóknak van jogosultsága.Fából és műkőből készült kerti termékek széles választékát kínáljuk Önöknek! Itt megtalálja a jó minőséget, és egyedi igényét is ki tudjuk elégíteni. Óriási választékunkat megtekintheti személyesen üzleteinkben, ill. érdeklődhet, rendelhet telefonon és interneten is.
Faipari termékeinknél lehetősége van egyedi méret szerinti gyártásra, előzetes egyeztetés után. Igény szerint otthonába is kiszállítjuk a kért terméket, a szállítási költség megbeszélése után.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kerti kutak és fali kutak ára csap nélkül értendők. A kutakhoz rézcsapokat kínálunk. A szökőkutak és csobogók ára nem tartalmazza a vízmozgató szivattyú árát. A megfelelő szivattyú kiválasztásában tudunk segíteni.
Kedves Vásárlóink! Folyamatos akciókat kínálunk, figyeljék termékeinket, érdeklődjenek, legyenek a partnereink!