Egy otthoni játszóház, csúszdatorony mozgásra ösztönzi gyermekét.


elfelejtett jelszó

HUF

© 2006-2011 Átrió - az oldalon feltüntetett árak forintban értendődnek és tartalmazzák az áfát!
Peter Trans 2000 Kft - cím: 2337 Délegyháza, Kéktó sétány 130. adószám:11391643-2-13 cégj: 13-09-171924
Az emberiség a fát, mint nyersanyagot már az idők kezdete óta hasznosítja meglehetősen széles körben; életünk részévé vált. A fa elégetésével például nem csak világítani, hanem hőt termelni is tudunk. Számos különféle tárgyat tudunk létrehozni belőle, mechanikai tulajdonságait kihasználva: műalkotásokat faraghatunk, járműveket építhetünk, vagy akár egész épületeket húzhatunk fel. Emellett kémiai átalakítások segítségével gyárthatunk a fából faszenet, cellulózt, gyógyszereket, és egyéb vegyi anyagokat is. Elsődlegesen a kitermelt fát a faipar és a vegyipar használja fel leginkább, számtalan hagyományos mesterség mellett.

A fa kivágása, vagyis a fakitermelés az a folyamat, mely végérvényesen átváltoztatja azt élőlényből ipari nyersanyaggá. Egyik legfigyelemreméltóbb hasznossága és jelentősége a fának, mint anyagnak nagyrészt abban rejlik, hogy miután elhal és elveszti nedvességtartalmát, rendkívül hosszú ideig képes megőrizni állagát és kedvező mechanikai tulajdonságait – ellentétben a lágy szárú növényekkel. További említésre méltó előnyei ennek a nyersanyagnak, hogy természetes forrásból származik, viszonylag könnyen beszerezhető, nagyon jól átalakítható és rugalmassága is kitűnő, valamint remekül lehet színezni különféle állati, növényi nedvekkel és levelekkel. Továbbá elmondható róla, hogy időtálló, ha adottak bizonyos feltételek. Eme tulajdonságának egyik legmarkánsabb példája Velence, mely csaknem egy évezrede áll vörösfenyő cölöpökön.

Azért is volt képes a fa ilyen népszerű maradni ipari hasznosítását tekintve, mert újratermelődő nyersanyagról van szó. Emellett roppant mód elősegíti felhasználását, hogy egyszerű a kitermelése, és kis energiaigényű a feldolgozása. Másik vitathatatlan előnye számos egyéb anyaggal szemben, hogy a fa teljességgel természetes és környezetbarát. Ráadásul az adott céltól függően még válogathatunk is, hogy pontosan melyik faanyag lenne a legkiemelkedőbb, a rengeteg különböző tulajdonságú fafaj közül. A bükk például egy olyan faj, amely az egyik legsokoldalúbban felhasználható: készítenek belőle székeket, sportszereket, de edényeket és kanalakat is – összességében véve az egyik legegészségesebbnek mondott háztartási fatömegcikk. Igazán pihentető érzés például egy kellemes színű, fából készült háttámlás karosszékben elfogyasztani reggelinket, szép kerti környezetben.

A fa az egyik őselem az univerzumban, ennél fogva jelentős hatással van az emberi szervezetre is. Nem véletlen tehát, hogy a Föld lelkének is nevezik. Az ötezer éves múltra visszatekintő kínai filozófia szerint a fa a megújulást és az újratermelődést szimbolizálja. Mi sem bizonyítja ránk gyakorolt hatását és időtlenségét jobban, mint hogy ma is töretlen népszerűségnek örvend ez a nyersanyag. Napjaink embere is szívesen használja a fát különféle célokra, különböző tereken: megtalálhatjuk kertben, otthonunkban, közterületeken és számos intézményben is használati tárgyként, gyermekjátékok formájában, vagy kerti bútorként. Utóbbi kategóriából rendkívül széles választékot kínálunk üzleteinkben is, legyen szó akár kiülőről, hintaágyról, fa garnitúrákról és kiegészítőkről, illetve játszóházakról és tartozékaikról.

A gyerekek játék közben fedezik fel a világot. Az otthoni játszóház, csúszdatorony segítségével családi környezetben, biztonságban játszhatnak. Játszóházaink számos modullal, kiegészítővel bővíthetők. Cégünk fából gyártott játékai természetes hatású, jó hangulatú gyermekbarát termékek. Az otthoni játszóház azért is rendkívül fontos, mert ösztönzi a gyermek képzelőerejét, kreativitását, mindemellett pedig kiválóan fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját és erőnlétét. A játszóházak az önfeledt gyermeki játék helyszínei, ahol egyedül és csoportosan tudnak a gyermekek mozogni, játszani, hasznosan időt tölteni. Cégünk olyan megoldást ajánl a kedves szülőknek, amely sokoldalúan fejleszti a gyermek értelmi képességeit, mozgáskoordinációját. Termékeink megmozgatják fantáziáját, figyelmét, egyszóval szórakozva tanul.

Óvodák, bölcsődék, iskolák alapfelszerelését képezik a beltéri és kültéri viszonyok között kialakított játszóházak. Találkozhatunk még velük játszótereken, parkokban, bevásárlóközpontokban, vagy állatkertben. A kültéri játszóházak általában fából készülnek gyermekbarát felületkezeléssel és fokozottan biztonságos megoldásokkal. Több részből állnak, sok gyerek használhatja egyidejűleg; itt több tevékenység közül tudnak választani a gyerekek. A nagyobb csúszdatornyok minden korosztálynak a legkisebbektől a kiskamasz életkorig adnak játszási lehetőséget. Tartalmaznak tornyocskákat, házikószerű búvóhelyet, homokozót, hintát, csúszdát, létrát, mászó falat, rámpát, függőhidat és még folytathatnánk a sort tovább.

Minden szülő vágya, hogy egy ilyen kis otthoni gyermekparadicsomot családi környezetben tudjon megteremteni gyermekének, biztonságos környezetben, ahol a játszópajtásokkal együtt jól lehet múlatni az időt, szülői felügyelet mellett. Az otthoni játszóház kialakítása a kertben ideális. Ennek a törekvésnek a megvalósításában cégünk partnere a szülőknek. Itt is lehet hintázni, csúszdázni, homokozni, falat mászni, bújócskázni, mint az oviban, suliban vagy a játszótéren. Szabadtéri játszóház esetén a mozgásos tevékenységeken van a hangsúly. Játék, öröm, szórakozás és tanulás egyben, ennek a tárgyi feltételeit teremti meg az otthoni játszóház.

Az
otthoni játszóház létesítése nagyon nagy körültekintést igényel, kizárólag a gyermekek biztonsága érdekében. Cégünk faipari termékpalettáján nagy hangsúlyt kapnak a gyermekjátékok. Gyártunk csúszdával kombinálható mászókákat, hintákat, melyekkel a gyermekek családi környezetben, biztonságban játszhatnak. Széles választékban áll rendelkezésére az otthoni csúszdatorony kínálatunk. Ezekhez az építményekhez feltétlenül ajánlunk különböző modulokat és kiegészítőket, melyekkel folyamatosan bővíthetőek a tornyok. Jó minőségi alapanyaggal dolgozunk, továbbá gyermekbarát festést alkalmazunk, és szakembereink odafigyelnek a legapróbb részletekre is, hogy Önnek és gyermekének a legnagyobb örömet okozzuk.

A játszóház olyan játék, amely lehetővé teszi több különböző korú gyermek, testvér hasznos együttlétét a szabadban. A kisebb gyermekek homokozni tudnak a torony aljában, míg a nagyobb testvér használhatja a mászófalat, kötelet mászhat vagy éppen a bástyán játszhat a barátaival. Az otthoni játszóház a játszva tanulás tárgyi feltételeit biztosítja gyermekének. A kedves szülőknek érdemes elgondolkodni cégünk kiváló termékeinek az előnyeiről! Az otthoni játszóház borovi fenyő és akác felhasználásával készül. Akár egy bonyolultabb otthoni csúszdatoronyról vagy egy egyszerű hintaállványról legyen szó, egészen biztosan meg lesz elégedve az általunk biztosított minőséggel.

Igazán tekintélyt parancsoló és szemet gyönyörködtető látvány a cégünk által kínált hajó játszóház. Felszerelései közé tartozik többek között hinta, hintaágy, és műanyag csúszda is. A játszóház mérete és komplex mivolta azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre több gyermek is használhassa, fedezhesse fel örömeit. Itt mászókötelek, hálók és létrák ösztönzik mozgásra a gyerekeket, és nem utolsósorban kreativitásukat és képzelőerejüket is fejleszti ez a grandiózus, hajószerű építmény.

Szíves figyelmébe ajánljuk otthoni csúszdatorony választékunkat! Remekül fejleszti gyermeke mozgáskoordinációját például rönk csúszdatornyunk, mely két hintával, matrózlétrával és homokozóval kapható, de a létra helyett lehet mászókötelet is kérni. Stabil, megbízható minőséget biztosítunk. Egy másik rönkfából készült csúszdatornyunk érdekessége, hogy tartozik hozzá fedett, állítható támlás hintaágy is, amiben a fáradt gyerekek megpihenhetnek játék közben vagy után. Ez a hintaágy azonban szülőknek is ideális és kényelmes megoldás, hogy több időt töltsenek el így gyermekeikkel, miközben azok játszanak. Otthoni csúszdatorony kínálatunk figyelemreméltó darabja még a Jackpot, a Junior, a Mediterrán, a Jungle Gym Barn (és még számos további) termékünk is, csatlakoztatható extrákkal.

Nagyon kedvelt a Siesta csúszdatorony is, mely fatetővel készül, magassága 350 cm. Játszóházainkat fatetővel készítjük, mivel a fa jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak. A Siesta otthoni csúszdatorony tartozékai: 3 m-es csúszda, ellentétes oldalon létra, valamint kapaszkodók. Ez az otthoni játszóház kiegészíthető még számos érdekes játékkal. A matrózlétrát fa fokokkal, matrózkötelet és mászófalat mászótappancsokkal szintén megvásárolhatja a kedves szülő gyermekének. Swing és coala modul is csatlakoztatható ehhez az otthoni csúszdatoronyhoz. Ez a játszóház sokféle mozgást, tevékenységet biztosít a gyermekeknek. A Siesta otthoni csúszdatorony faanyaga precíz festést kap jó minőségű Milesi vékonylazúrral két rétegben, amely az UV sugárzás ellen védi a fát. Természetesen a festést finom csiszolás előzi meg. Az otthoni játszóház felületkezelése nagyon fontos a csapadék és a hőmérsékleti változások kivédése miatt; így lesznek igazán időtállóak játszóházaink.

Ha
azonban valami egyszerűbbre vagy szerényebbre gondolt egy otthoni csúszdatorony vagy játszóház helyett, akkor is többféle megoldással tudunk szolgálni. Rendkívül takaros a rönk hintaállvány, melyhez laphintát vagy bébihintát kínálunk (kéthintás változatban is kapható). Egy fokkal komplexebb megoldás a hintával kombinált csúszda, illetve a nádtetővel ellátott hintaágy gyerekhintával. Világosbarna, sötétbarna és mahagóni színben lovas libikókát is lehet nálunk kapni. Ajánljuk még figyelmébe homokozóinkat. A tetővel ellátott homokozó impregnált borovi fenyőből készül, tetejét levéve az padként is funkcionál. Emellett természetesen kínálunk szimpla rönk- és fedett homokozókat is.