Töltse a nyári napokat kerti nádtetős fa kiülőink, szaletlink, bútoraink árnyékában.


elfelejtett jelszó

HUF

© 2006-2011 Átrió - az oldalon feltüntetett árak forintban értendődnek és tartalmazzák az áfát!
Peter Trans 2000 Kft - cím: 2337 Délegyháza, Kéktó sétány 130. adószám:11391643-2-13 cégj: 13-09-171924
Az emberiség a fát, mint nyersanyagot már az idők kezdete óta hasznosítja meglehetősen széles körben; életünk részévé vált. A fa elégetésével például nem csak világítani, hanem hőt termelni is tudunk. Számos különféle tárgyat tudunk létrehozni belőle, mechanikai tulajdonságait kihasználva: műalkotásokat faraghatunk, járműveket építhetünk, vagy akár egész épületeket húzhatunk fel. Emellett kémiai átalakítások segítségével gyárthatunk a fából faszenet, cellulózt, gyógyszereket, és egyéb vegyi anyagokat is. Elsődlegesen a kitermelt fát a faipar és a vegyipar használja fel leginkább, számtalan hagyományos mesterség mellett.

A fa kivágása, vagyis a fakitermelés az a folyamat, mely végérvényesen átváltoztatja azt élőlényből ipari nyersanyaggá. Egyik legfigyelemreméltóbb hasznossága és jelentősége a fának, mint anyagnak nagyrészt abban rejlik, hogy miután elhal és elveszti nedvességtartalmát, rendkívül hosszú ideig képes megőrizni állagát és kedvező mechanikai tulajdonságait – ellentétben a lágy szárú növényekkel. További említésre méltó előnyei ennek a nyersanyagnak, hogy természetes forrásból származik, viszonylag könnyen beszerezhető, nagyon jól átalakítható és rugalmassága is kitűnő, valamint remekül lehet színezni különféle állati, növényi nedvekkel és levelekkel. Továbbá elmondható róla, hogy időtálló, ha adottak bizonyos feltételek. Eme tulajdonságának egyik legmarkánsabb példája Velence, mely csaknem egy évezrede áll vörösfenyő cölöpökön.

Azért is volt képes a fa ilyen népszerű maradni ipari hasznosítását tekintve, mert újratermelődő nyersanyagról van szó. Emellett roppant mód elősegíti felhasználását, hogy egyszerű a kitermelése, és kis energiaigényű a feldolgozása. Másik vitathatatlan előnye számos egyéb anyaggal szemben, hogy a fa teljességgel természetes és környezetbarát. Ráadásul az adott céltól függően még válogathatunk is, hogy pontosan melyik faanyag lenne a legkiemelkedőbb, a rengeteg különböző tulajdonságú fafaj közül. A bükk például egy olyan faj, amely az egyik legsokoldalúbban felhasználható: készítenek belőle székeket, sportszereket, de edényeket és kanalakat is – összességében véve az egyik legegészségesebbnek mondott háztartási fatömegcikk. Igazán pihentető érzés például egy kellemes színű, fából készült háttámlás karosszékben elfogyasztani reggelinket, szép kerti környezetben.

A fa az egyik őselem az univerzumban, ennél fogva jelentős hatással van az emberi szervezetre is. Nem véletlen tehát, hogy a Föld lelkének is nevezik. Az ötezer éves múltra visszatekintő kínai filozófia szerint a fa a megújulást és az újratermelődést szimbolizálja. Mi sem bizonyítja ránk gyakorolt hatását és időtlenségét jobban, mint hogy ma is töretlen népszerűségnek örvend ez a nyersanyag. Napjaink embere is szívesen használja a fát különféle célokra, különböző tereken: megtalálhatjuk kertben, otthonunkban, közterületeken és számos intézményben is használati tárgyként, gyermekjátékok formájában, vagy kerti bútorként. Utóbbi kategóriából rendkívül széles választékot kínálunk üzleteinkben is, legyen szó akár kiülőről, hintaágyról, fa garnitúrákról és kiegészítőkről, illetve játszóházakról és tartozékaikról.

Ha Ön éppen szépíteni vagy átalakítani készül kertjét, ismerje meg jobban fából készült termékeink választékát! Meg fogja látni, hogy csakis megbízható minőség és sokféleség, amit ajánlunk Önnek. A fa termékek a környezetünkben a legtermészetesebb hatást keltik. Melegséget, biztonságot sugároznak felénk. A természetes anyagokból készült tárgyak mindenkire jó hatással vannak, megnyugtatják a szemet, testet, lelket egyaránt – nem véletlen, hogy a fa, mint anyag, egyike az őselemeknek. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a fa kerti bútorok jelenléte a kertjében, hogy teljessé varázsolja azt. Ezek közül is ajánljuk figyelmébe remek kiülőinket!

Széles
választékban kínálunk saját gyártású fa kiülőket, garnitúrákat, szaletliket, nádtetős kiülőket és olyan fa kerti bútort is, mint a hintaágy. Fa pavilonjaink több méretben és színben rendelhetőek. Vitathatatlan, hogy a természetes anyagokból készült tárgyak mindenkire jó hatással vannak, ezért tökéletesek ezek a termékek otthonába. Vendéglátóipari egységeknek is szívesen ajánljuk termékeinket: sörpadok, zsindelytetős, illetve nádtetős kiülők, melyek több méretben is rendelkezésére állnak. Fa termékeinket gombaölő szerrel kezeljük, és lazúr festékkel három rétegben festjük, így biztosítjuk, hogy igazán időtállóak legyenek.

Cégünk számos faipari remeket kínál kertjébe, házába, felhasználástól függően. A kerti kiülők 2, 2.5, illetve 3 m-es változatban, egyéni igényének megfelelően készülnek. Ezeket a termékeket nádtetővel és zsindelytetővel egyaránt lehet kérni. A különleges hatszögletű és téglalap alakú kiülő vörösfenyőből is készül. Különlegesnek számít a mintákkal díszített fa kiülőnk. A mív nélküli kiülő 2 m-es hosszúságban nagyon népszerű kerti termékünk. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kínálatunkat folyamatosan bővítjük, illetve hogy az üzleteinkben lévő fa kiülőkre a készlet erejéig folyamatosan hirdetünk akciókat!

Közkedvelt termékeink közé tartoznak a kerti szaletlik és nádtetős sörpavilonok, melyek a nyári melegben megbízhatóan nyújtanak árnyékot, és ezáltal egy kis felfrissülést. Nádtetős kiülőinket több méretben és színben gyártjuk. A hatszögletű kerti szaletli érdekes formájával teszi különlegessé kertjét. Ezek a kis kerti lakok tartósak, kényelmesek és nem utolsósorban sokoldalúan felhasználhatók. Kerti szaletlijeinkkel további színt vihet környezetébe.

Ne habozzon, vigyen egyediséget kertjébe – a sörpavilon ennek megfelelően egyedi megoldású bútordarab. A sörpaddal családjának és barátainak teljes kényelmet biztosíthat kertjében. Ez az asztal és padok kombinációjából álló termékünk tökéletes alkalmat nyújt a lazításra és a vendégeivel való kellemes időtöltésre – és ha már szóba került az idő, gondoskodtunk arról is, hogy az esetleges eső ne zavarja kényelmét: a fa sörpadot nádtetővel fedjük.

A kertben nagyon jó hangulatot áraszt az olyan fa kiülő, amelynek lényeges ismérve, hogy fedett; oldalfalnál, padlózatnál, korlátnál is fontosabb a felülfedett volta, akár zsindelytető akár nádtető alakjában. A meleg hónapokban a kerti szaletli amolyan kerti szobaként funkcionál, ám ha téliesítjük, a hideg évszakokban is számtalan dologra használhatjuk. Sokféle magyarázata lehet annak, hogy miért is annyira kedveltek azok a helyek, melyek úgymond nincsenek se kint, se bent. Ilyenek például a tornácok, a félig fedett teraszok, a lakáshoz szervesen tartozó télikertek, a melegházak és ilyenek a kerti szaletlik is. Ezek a helyek az egész család számára kínálnak kellemes kuckót, búvóhelyet.

Mielőtt azonban készen vásárolnánk az igencsak gazdag fa kiülő kínálatból, vagy készíttetnénk egyet egy mesterrel, gondoljuk át, hogyan szeretnénk használni ezt a teret. Cégünk ügyel arra, hogy maximális odafigyeléssel elégítse ki a kedves vásárlók igényét a fa kerti bútorok iránt. Jól jöhet egy méretes, stabil kiülő a kerti étkezésekhez, amikor délben tűz a nap és erős a fény. Este is jó szolgálatot tesz: amikor a rovarok kellemetlenkednek, bebújhatunk ide. Sötétedés utáni használatnál jó, ha van kéznél néhány gyertyatartó, mécses vagy kerti fáklya. Ha ki szeretnénk világítani, akkor fontos, hogy kerüljük az erős fényt, a központi világítást, mert kellemetlen lehet, és így épp a meghittségét veszítheti el ez a remek kerti építmény.

Természetesen a kisméretű kertekre is gondoltunk, ilyen helyeken elfér egy kisebb változatú kiülő. Belül árnyas beszélgető sarok kínálkozik kánikula és nyári záporok idejére. Ezen felül kiülő készülhet a gyerekeknek is – nyári szállásként és kinti játszó szobaként is hasznos. Nem mellesleg a medence partján elhelyezett kis fa kiülő igazi luxust is képvisel. Ezzel szemben a nagyméretű kiülő vendégek fogadására is tökéletesen alkalmas.

Muszáj még megemlítenünk cégünk igazi különlegességét, ami nem más, mint az apácarácsos oldalfalú fa kiülő. Ez a fa kerti bútorunk hatszögletű formájú, asztallal és padokkal felszerelkezve. Anyaga vörösfenyő, átmérője pedig 2.8 m. Világosbarna, sötétbarna, vagy akár mahagóni színben is rendelhető tőlünk. Fontos még hangsúlyoznunk, hogy a lehető legjobb minőség biztosítása érdekében a kiülőt gombaölő szerrel kezeljük, és lazúr festékkel három rétegben festjük, hasonlóan többi termékünkhöz.

A precíz csiszolásnak és alapos felületkezelésnek köszönhetően lesznek termékeink igazán időtállóak. Ez az odafigyelés garantálja, hogy nálunk mindig csakis a legkiválóbb minőségű fa kerti bútorokat találja. Természetesen nem árt gondoskodni ezen termékeink tetőfedéséről sem. A kiülők tetőfedésére használt zsindelytető zöld és bordó színben egyaránt rendelhető. Ezen kívül a nád is remek tetőfedő anyag, a fa természetes hatását fokozza. Ha azonban nem akar zsindelyes vagy nádtetős kiülőt, kérheti tető nélküli változatban is. Cégünk készít fából kiegészítő bútorokat is, amelyek jól illenek valamennyi fa kiülő formájához, stílusához – egy virágtartó vagy kerti szemetes a kiülő környezetében elhelyezve még jobban kiemeli annak különlegességét.