Fa garnitúra, asztal, szék, pad kínálatunkkal természetesen rendezheti be kertjét.


elfelejtett jelszó

HUF

© 2006-2011 Átrió - az oldalon feltüntetett árak forintban értendődnek és tartalmazzák az áfát!
Peter Trans 2000 Kft - cím: 2337 Délegyháza, Kéktó sétány 130. adószám:11391643-2-13 cégj: 13-09-171924
Az emberiség a fát, mint nyersanyagot már az idők kezdete óta hasznosítja meglehetősen széles körben; életünk részévé vált. A fa elégetésével például nem csak világítani, hanem hőt termelni is tudunk. Számos különféle tárgyat tudunk létrehozni belőle, mechanikai tulajdonságait kihasználva: műalkotásokat faraghatunk, járműveket építhetünk, vagy akár egész épületeket húzhatunk fel. Emellett kémiai átalakítások segítségével gyárthatunk a fából faszenet, cellulózt, gyógyszereket, és egyéb vegyi anyagokat is. Elsődlegesen a kitermelt fát a faipar és a vegyipar használja fel leginkább, számtalan hagyományos mesterség mellett.

A fa kivágása, vagyis a fakitermelés az a folyamat, mely végérvényesen átváltoztatja azt élőlényből ipari nyersanyaggá. Egyik legfigyelemreméltóbb hasznossága és jelentősége a fának, mint anyagnak nagyrészt abban rejlik, hogy miután elhal és elveszti nedvességtartalmát, rendkívül hosszú ideig képes megőrizni állagát és kedvező mechanikai tulajdonságait – ellentétben a lágy szárú növényekkel. További említésre méltó előnyei ennek a nyersanyagnak, hogy természetes forrásból származik, viszonylag könnyen beszerezhető, nagyon jól átalakítható és rugalmassága is kitűnő, valamint remekül lehet színezni különféle állati, növényi nedvekkel és levelekkel. Továbbá elmondható róla, hogy időtálló, ha adottak bizonyos feltételek. Eme tulajdonságának egyik legmarkánsabb példája Velence, mely csaknem egy évezrede áll vörösfenyő cölöpökön.

Azért is volt képes a fa ilyen népszerű maradni ipari hasznosítását tekintve, mert újratermelődő nyersanyagról van szó. Emellett roppant mód elősegíti felhasználását, hogy egyszerű a kitermelése, és kis energiaigényű a feldolgozása. Másik vitathatatlan előnye számos egyéb anyaggal szemben, hogy a fa teljességgel természetes és környezetbarát. Ráadásul az adott céltól függően még válogathatunk is, hogy pontosan melyik faanyag lenne a legkiemelkedőbb, a rengeteg különböző tulajdonságú fafaj közül. A bükk például egy olyan faj, amely az egyik legsokoldalúbban felhasználható: készítenek belőle székeket, sportszereket, de edényeket és kanalakat is – összességében véve az egyik legegészségesebbnek mondott háztartási fatömegcikk. Igazán pihentető érzés például egy kellemes színű, fából készült háttámlás karosszékben elfogyasztani reggelinket, szép kerti környezetben.

A fa az egyik őselem az univerzumban, ennél fogva jelentős hatással van az emberi szervezetre is. Nem véletlen tehát, hogy a Föld lelkének is nevezik. Az ötezer éves múltra visszatekintő kínai filozófia szerint a fa a megújulást és az újratermelődést szimbolizálja. Mi sem bizonyítja ránk gyakorolt hatását és időtlenségét jobban, mint hogy ma is töretlen népszerűségnek örvend ez a nyersanyag. Napjaink embere is szívesen használja a fát különféle célokra, különböző tereken: megtalálhatjuk kertben, otthonunkban, közterületeken és számos intézményben is használati tárgyként, gyermekjátékok formájában, vagy kerti bútorként. Utóbbi kategóriából rendkívül széles választékot kínálunk üzleteinkben is, legyen szó akár kiülőről, hintaágyról, fa garnitúrákról és kiegészítőkről, illetve játszóházakról és tartozékaikról.

A garnitúra a német eredetű „garnitur” szóból származik; jelentése bútorzat, felszerelés, készlet. Ez a kifejezés minden esetben összetartozó, és egymást kiegészítő bútordarabok összességét jelenti. Egyébként ugyanígy jelölheti még használati tárgyakból álló készlet egységét is. Garnitúra lehet például a szobai ülőgarnitúra, a hálószobai szekrénygarnitúra, egy különleges porcelán garnitúra, a háziasszonyok edénygarnitúrája, vagy akár egy ékszergarnitúra (nyaklánc, fülbevaló, gyűrű együtt). Ennek mintájára a fából készült kerti bútorok is összeállíthatók garnitúrába. Itt egységet alkot a fa asztal, padokkal vagy székekkel, ahová többen leülhetnek étkezni, beszélgetni, időt tölteni.

Válogasson fa garnitúra kínálatunkból! Megbízható minőség, precíz felületkezelés, mindez jellemző fa termékeinkre. Ha valami újra vágyik a kopott műanyag székek és asztal helyett, ideális választás a fa garnitúra. Névnap, születésnap sokkal hangulatosabb egy kerti buli keretében. Ebben az esetben társasága kényelmét biztosítsa cégünk fából készült, kifogástalan minőségű kerti bútoraival! Ha Ön nyugdíjas és egy kényelmes padon szeretne üldögélni háza teraszán, javasoljuk, hogy nézze meg cégünk ajánlatát – 2 m-es háttámlával ellátott fenyő fapadunk ideális lehet Önnek!

Egy szép fa garnitúra teljessé teheti kertjét. Egy ilyen praktikus garnitúra számtalan kerti tevékenységre ad lehetőséget, továbbá a család minden tagja élvezheti vitathatatlan előnyeit. Köztudott, hogy egy kis pihenés a természetben, üldögélés egy kényelmes padon felüdülés az embernek. A pad kiegészíthető egy praktikus asztallal és már készen is van a garnitúra. Cégünk kínálatában fa asztal, pad és szék is szerepel, amelyekből tetszetős garnitúra állítható össze. Így többen leülhetnek a szabadban étkezni, beszélgetni, időt tölteni egy garnitúra esetében. A fa bútorok a környezetünkben a legtermészetesebb hatást keltik. Melegséget, biztonságot sugároznak.

A fa garnitúra tartós, kényelmes, és nem utolsósorban sokoldalúan felhasználható. E termékek gyártásához kizárólag jó minőségű alapanyagot használunk. Ezen alapanyagok a fenyő, akác, illetve éger, melyeket aztán gombaölő szerrel és festéssel kezelünk és tartósítunk. Ez védelmet nyújt az UV sugárzás, a csapadék és a hőmérsékleti változások ellen egyaránt. Így lesznek igazán időtállóak fa termékeink. A kertben, teraszon felállított garnitúránál hat személy tökéletesen elfér. Az fa asztal kényelmes étkezést tesz lehetővé, a háttámlás padokon pedig jól esik ülni és beszélgetni. Bútoraink rendkívül stabilak és kényelmesek, így minden bizonnyal kedvére válnak majd.

Kerti padunk beilleszthető parkok, közösségi terek környezetébe is. Nyaralóhelyeken, kerthelyiségekben ideális választás egy garnitúra a pihenésre. Egyszerűsége miatt temetőben is elhelyezhető ülőalkalmatosság a kerti fa szék vagy fából készült pad. Fürdőkben, üdülőkben, szállodákban is kiválóak ezek a bútorok. Összességében elmondható, hogy ahol biztosított a hely, érdemes fa garnitúra elhelyezésén gondolkodni. Ültesse le barátait, ismerőseit egy jó szabadtéri programhoz! Ha kertjében van már grillező, egy szép fa garnitúra jól kiegészítheti azt. Határozott előny, hogy az ülőbútorok helye változtatható, így kedve szerint rendezheti őket. Ha például ahhoz támadna kedve, hogy kedvenc fája alatt olvasgasson, nyugodtan helyezzen oda egy kerti padot!

Kerti bútoraink egyik legjelentősebb előnye, hogy kiegészítőként is jól funkcionálnak már meglévő kerti berendezések mellett. Így például egy kis kreativitással összeállíthat egy takaros kiülőt. A hagyományos garnitúra egy fa asztalból és kettő háttámlás padból áll. Ezt még bővíteni lehet két fa szék odahelyezésével, így nyolc fő tud leülni egyszerre. Ezt a hagyományos változatot egyébként háromféle színben is kínáljuk: világosbarna, sötétbarna és mahagóni. Külön is megvásárolható fa székünk és padunk fenyőből készül, és kényelmes ülést biztosít. Ajánljuk például hangulatos nyári grillezésekhez, fa asztalok vagy akár hintaágyak mellé is.

Külön ki kell emelnünk az igazán impozánsnak tekinthető csomoros nyárfából készült asztalokat és fa székeket. A csomoros nyár asztal 1.6 m-es és 2 m-es átmérővel is kapható üzleteinkben. Mellé ajánljuk a szintén azonos anyagból létrehozott karfás fa székeket is, melyek tökéletesen harmonizálnak így együtt. Ez a világos- és sötétbarna színben is rendelhető termékcsalád különlegessé varázsolhat bármilyen családi vagy baráti összejövetelt, de egyszerű hétköznapi pihenésre is tökéletesen alkalmas. Ahogy többi fatermékünket, ezeket is gombaölő szerrel kezeljük, és lazúr festéket viszünk fel rá három rétegben, hogy így biztosítsuk időtállóságát és tartós minőségét. Kiemelten ajánljuk ezeket a csomoros fa székeket és asztalokat üdülőhelyekre, hangulatos mivoltuk miatt.

Hosszútávon érdemes fa garnitúra beszerzésére gondolni praktikussága és elérhető ára miatt. Garnitúra kínálatunkat nem csak magánszemélyeknek ajánljuk! Intézményeknek, cégeknek, ahol sok embert kell kényelmesen leültetni, tökéletesen megfelelnek fa asztalaink és székeink. Önmagukban is jól szolgálják az ember kényelmét ezek a tárgyak: például a téli kertben az asztalra rá lehet pakolni a növényeket, vagy akár elrendezheti kerti szerszámait a felületén, de pusztán egy dekoratív virágcseréppel vagy abrosszal is remekül mutatnak.

A cégünk kiváló asztalosai által gyártott jó minőségű fa garnitúra egy kerti szaletli berendezéseként is kitűnően megállja a helyét. Egy kerti tó vagy úszómedence mellett szintén jól mutatnak fából készült ülőbútoraink. Végső soron elmondható, hogy minden kertben hasznos, ha van egy szép fa garnitúra. Az ott megforduló, az ott élő emberek kényelmét szolgálja minden esetben. Egy ilyen garnitúra beszerzése egyáltalán nem megterhelő kiadás a család számára, hiszen darabonként is meg lehet vásárolni. Cégünknél folyamatos akciókkal várjuk Kedves Vásárlóinkat és segítjük vásárlási szándékukat. Kis odafigyeléssel hosszú évekig kiszolgálják az embert ezek a kerti bútorok – három-négy évente elég egy frissítő festést adni a fa garnitúra darabjainak.