átrió akciok


elfelejtett jelszó
2018-10-29 - 2018-12-23
Alumínium kút akciósan készletről elvihető.
A szigetszentmiklósi üzletünkben kiállított 1 db nagy-magyar alumínium kútra (csappal együtt) akciót hirdetünk. Az akciós ár 50.000 Ft. Az akció a fent megjelölt üzletben, a kiállított 1 darabra érvényes, a készlet erejéig.

Ízelítő az akcióban szereplő termékekből:
nagy-magyar alumínium öntvény kút
© 2006-2011 Átrió - az oldalon feltüntetett árak forintban értendődnek és tartalmazzák az áfát!
Peter Trans 2000 Kft - cím: 2337 Délegyháza, Kéktó sétány 130. adószám:11391643-2-13 cégj: 13-09-171924
Üzletünk elkötelezett híve a különböző akciók lebonyolításának. A meghirdetett akciókat névvel és leírással és pontos érvényességi idővel látjuk el, melyből Ön el tudja dönteni, mely akció mely termékekre, mely feltételek mellett és mikor vonatkozik. Általános szabály, ha egy termékre több akció is érvényes, akkor mindig a vásárló számára legnagyobb kedvezményt biztosító akciót vesszük figyelembe, az akciók egymással nem összevonhatóak. Az akciós kedvezmény a web árból történik levonásra, így ha a weboldalunkon keresztül vásárol akciós terméket, akkor még a webes kedvezmény is megilleti. Ha Ön személyesen webes vásárlás nélkül szeretné érvényesíteni akciós ajánlatunkat, akkor üzletünkben a bolti árból számoljuk a kedvezményt. Az akcióink a meghirdetett időpontokban vagy visszavonásig esetlegesen a készlet erejéig érvényessek, a hirdetmény szerint.
Ön sem kupont, sem pontot, sem utalvány, sem ajándékot vagy bármely a vásárlásához kapcsolható esetenként fantasztikus lehetőséget nem kap tőlünk sőt vacsorázni sem hívjuk! Az Átriókert egyszerűen olcsóbban adja Önnek a terméket.