40cm átmérőjű virágtartó tál


elfelejtett jelszó
40cm átmérőjű virágtartó tál
40cm átmérőjű virágtartó tál

A terméket már nem forgalmazzuk!

Forgalmazás kezdete:  2012-03-25
Forgalmazás vége:  2013-11-14
termék leírás
vásárlói vélemények
érdeklődés
40cm átmérőjű műkő virágtartó tál, alátét külön kapható
magasság 18cm, átmérő 40cm, súly 7kg

A különböző átmérőjű tálak és alátétek a képen látható módon összerakhatóak, variálhatóak. Vigye kertjébe az olasz formavilágot. Minőségi alapanyagból készült, kézzel festett termékeket kínálunk, melyek teljes mértékben ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A kővázák növénybarát szerkezetét nem lehet elégszer hangsúlyozni. Háromféle színben rendelhetőek: fehér, rózsaszín és sárga. Átriókert váza
© 2006-2011 Átrió - az oldalon feltüntetett árak forintban értendődnek és tartalmazzák az áfát!
Peter Trans 2000 Kft - cím: 2337 Délegyháza, Kéktó sétány 130. adószám:11391643-2-13 cégj: 13-09-171924
A műkő egy mesterséges beton, amely esztétikailag, tapintásra és időállóságra kimagaslik a normál betonhoz képest. Történetét tekintve az egyik legkorábbi műkő az ún. Coade-kő volt, melyet Eleanor Coade (1733-1821), egy brit üzletasszony talált fel és tett népszerűvé. Alapjaiban véve egy kiégetett kerámiáról van szó, amit legelőször 1769 és 1833 között árultak. Később 1844-ben Frederick Ransome szabadalmaztatta saját szilikátkövét, új utat nyitva a műkőgyártásnak. Az általa levédett műkő homok, őrölt kovakő és alkinek (azaz acetilén-szénhidrogének) keveréke volt.

A mai modern műkövek java már cement felhasználásával készül. Kötőanyagként ezek közül is fehér cement felhasználásával, amelyet pépesített formában a színes kőőrlemény közé helyezünk el. Természetesen a fehér cement színezhető; a műkő színes változatokban is gyártható. A cementalapú műkő kőzúzalékot és kőport tartalmaz, erős cementtel kötésben, valamint adalékanyagokkal erősítve. A nagyobb kopásállóság és fagyállóság elérése érdekében mindemellett gyakran tömöríteni szokták. Ez általában a következőképpen történik: géppel préselik a keveréket, majd gyorsszárító kamrában megszárítják; vagy sablonokba töltve rázóasztalon is tömöríthetik.

Felhasználását tekintve az élet szinte bármely területén megtalálható a mindennapok során. Az ilyen műkövet használják többek között szabadtéri burkolásra (térkő); de készülhet belőle korlát, párkány, könyöklő, lépcső, lábazat, oszlop, vázák, művészi kivitelű szobrok, vagy egyéb díszítők. Sírkövek készítése során is gyakran használnak műkövet. Anyagának felületét tekintve éppen ezért a durván csiszolttól a fényezett kivitelig teljes szélességben terjedhet. Ezek elérése érdekében számos módszer alkalmazható, például az úgynevezett stokkolás, mely révén a kívánt felület érdesebbé tehető, és az esetleges csúszás megelőzhető (ezt a technikát lépcsőknél bevett gyakorlat alkalmazni).

Aki szeretne különleges virágtartót növényei számára, nálunk megtalálja! Az egyszerű műkő váza mellett számos különleges formájú és díszítésű kerti váza is gazdagítja kínálatunkat. Napjainkban a változó időjárás növényeinket is rendkívüli módon megviseli, ezért ajánljuk Önnek, hogy használjon kő vázát, mely képes hűteni a kerti növények gyökérzetét, szabályozni a növény vízfelhasználását. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe, azaz kertjébe is, éppen ezért logikus és esztétikus választás lehet. Vázáinkat ajánljuk teraszokra, kertekbe, de akár lakásban is jól mutat szépen kivitelezett, minőségi alapanyagokból előállított műkő virágtartó. Kínálatunkban szereplő termékeink anyaga garantáltan ellenáll a természet minden viszontagságának. A műkő virágtartó egyik legnagyobb előnye, hogy télen is nyugodtan kint lehet hagyni a szabadban, mivel teljes mértékben fagyálló.

Ha növényei számára valamilyen különleges kerti vázát képzelt el és álmát szeretné megvalósítani, akkor látogasson el hozzánk, és garantáltan megtalálja azt, amit keresett! Vázáink több színben rendelhetőek.

Gondolja át, és kényeztesse növényeit kő anyagú virágtartóinkban! Nem vitás, hogy egy központi helyen elhelyezett ízléses műkő váza nagyban hozzájárulhat kertünk, környezetünk szebbé tételéhez. A műkő váza kiegészítőként is fokozni tudja egy kerti kiülő barátságos hangulatát, teraszunk burkolatának különlegességét. Tekintse meg magyar és olasz mesterek műkő virágtartóit oldalunkon! Ismerje meg dekoratív és praktikus kerti vázáinkat, és kertjébe válasszon igényének és növényének megfelelő műkő virágtartót! Óriási kerti váza kínálatunk csak az Ön rendelkezésére áll, hogy így könnyítsük meg a dolgát. A műanyag virágtartók ideje lejárt, újítson otthonában a kerti vázák területén is!

Kiváló minőségű olasz műkő termékeket kínálunk, úgyhogy egészen biztos lehet abban, hogy nálunk csakis kifogástalan színvonallal fog találkozni. Legyen az adott termék olasz műkő virágláda vagy kút, kínálatunkban kiváló minőségű, gazdag szín- és formavilágú termékeket talál majd. Hazánkban is rendkívül kedveltek az olasz alapanyagú termékek kertekbe, parkokba, vendéglátóipari helyek teraszaira, vagy üde színfoltként belső terekbe. Az olasz műkő háromfajta termékvonalat képvisel, és minden egyes ilyen termékvonalban több színben rendelhetőek az adott termékek, a sárgától a rusztikus szürkéig.

A kiváló alapanyag tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságainak. Fagyálló termékeket kínálunk, a lehető legjobb minőségben. Termékeinkkel otthonába tudja vinni az olasz formavilágot, a mediterrán stílust. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű, letisztult formák és a díszes, egyedi mintázatú kerti kutak is. Kertjében, udvarában központi helyre kerülhetnek ezek a dekoratív, hasznos építmények. Az olasz kőfaragó mesterek műhelyeiből származó kutakra a gyártók teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalnak, így biztos lehet benne, hogy olasz műkő kútja ellenáll az elemeknek.

Intézmények, óvodák, iskolák udvarában is elhelyezhetők az olasz műkő termékek. A műkő, mint természetes anyag, jól besimul a zöld környezetbe, és a mediterrán formavilágot varázsolja kertjébe. Az Átrió választékában az olasz műkő színes változatai is nagy hangsúlyt kapnak. A gyártók színtartóssági garanciát is vállalnak minden egyes termékükre. Nagyon népszerű a keskeny olasz műkő virágláda két méretben, mely sokféle környezetben felhasználható dekorációként. Előnyös szerkezeti tulajdonságai miatt növénybarát termék: télen nem fagy el, jól szabályozza a növény hő és vízfelvételét. Ezek a műkő edények évelő növények beültetésére is remekül beválnak.

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az oldalon feltüntetettektől.
A termék véleményezéséhez, a termékre történő alkudozáshoz és a termék kosárba rakásához (vásárláshoz) csak regisztrált látogatóknak van jogosultsága.Fából és műkőből készült kerti termékek széles választékát kínáljuk Önöknek! Itt megtalálja a jó minőséget, és egyedi igényét is ki tudjuk elégíteni. Óriási választékunkat megtekintheti személyesen üzleteinkben, ill. érdeklődhet, rendelhet telefonon és interneten is.
Faipari termékeinknél lehetősége van egyedi méret szerinti gyártásra, előzetes egyeztetés után. Igény szerint otthonába is kiszállítjuk a kért terméket, a szállítási költség megbeszélése után.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kerti kutak és fali kutak ára csap nélkül értendők. A kutakhoz rézcsapokat kínálunk. A szökőkutak és csobogók ára nem tartalmazza a vízmozgató szivattyú árát. A megfelelő szivattyú kiválasztásában tudunk segíteni.
Kedves Vásárlóink! Folyamatos akciókat kínálunk, figyeljék termékeinket, érdeklődjenek, legyenek a partnereink!